SPONSORING

De Talisker Whisky Atlantic Challenge: the world’s toughest row… Wij gaan ervoor en willen hier een succes van maken, voor ons en voor onze goede doelen!

Doe je mee?


Voor deze bijzondere uitdaging zijn wij op zoek naar financiële bijdragen en ondersteuning in materialen of diensten. Door bij ons in te stappen profiteer je vanaf nu tot ver in 2024 van regionale, nationale en zelfs wereldwijde media-aandacht, promotie van jouw product of dienst op allerlei manieren en mogelijkheden voor corporate events.

Bekijk hier media en promotie van Atlantic Campaigns

Goede doelen

Jouw naam wordt verbonden aan twee goede doelen waarvoor wij zoveel mogelijk geld gaan ophalen: het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Het Vergeten Kind.

Download hier onze volledige sponsorbrochure:

SPONSORMOGELIJKHEDEN


Wij vinden het geweldig als jij onderdeel wordt van onze reis. We hebben alvast wat sponsormogelijkheden op een rijtje gezet, maar we staan daarnaast natuurlijk ook open voor andere suggesties. Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden maken wij graag een sponsorpakket op maat.

IMPRESSIE

Download hier het Atlantic Campaigns racereport van 2019-2020 voor een volledige impressie van de media tijdens deze race.

Download hier het rapport van 2020-2021