CHALLENGE

The World's Toughest Row

Het grootste evenement in oceaan roeien, bijna 5.000 km… Een uitdaging die ons vanuit San Sebastian in La Gomera, Canarische Eilanden in Spanje naar Nelson’s Dockyard, English Harbour in Antigua brengt. We zijn allemaal sportief en competitief ingesteld, willen het beste in onszelf naar boven brengen en leggen de lat daarom hoog. Ons ultieme doel: het winnen van de vrouwenrace in de World's Toughest Row - Atlantic 2023.


Ons schema zal bestaan uit 2 uur roeien, 2 uur rust, 24 uur per dag, 7 dagen per week over een periode van 40 tot 60 dagen. De jaarlijkse race start begin december, met ongeveer 35 teams vanuit de hele wereld.

Allemaal met hetzelfde verlangen: de unieke en onwijs gave ervaring van het oversteken van een oceaan in een roeiboot, zonder support. Er zijn meer mensen die Mount Everest hebben beklommen dan die een oceaan zijn over geroeid… We kunnen niet wachten!

12

UUR ROEIEN/DAG

1.500.000 

SLAGEN

5000

CALORIEËN/

DAG

10

LITER WATER/DAG

12

KG GEWICHTS-VERLIES

12 uur – roeien door ieder teamlid, elke dag

meer dan 1.500.000 slagen – geroeid door het hele team

meer dan 5.000 calorieën – worden er per dag gemiddeld door ieder teamlid  verbrand

10 liter water – te drinken door ieder teamlid, per dag

12 kg - gemiddeld gewichtsverlies per roeier

Terwijl wij de voorbereidingen treffen voor ons ambitieuze avontuur, willen we jou ook graag de mogelijkheid bieden om onderdeel te worden van ons team en deze ongelooflijke reis. We hebben een range aan sponsorpakketten beschikbaar. Ze zijn niet vastomlijnd en we gaan dan ook graag in gesprek wanneer je liever een pakket samenstelt dat beter bij jou past. Alles is mogelijk!

Met sponsoren aan boord kunnen wij meer tijd vrij maken om ons te focussen op een ander groot doel: zoveel mogelijk aandacht vestigen op en geld ophalen voor Het Vergeten Kind en het Jeugdfonds voor Sport & Cultuur.