Wethouder René de Heer ambassadeur Blue Atlantics

Onlangs was er voor Zwolse ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken met de roeisters Margot, Marije, Ingrid en Ilse van de Blue Atlantics en hun ondersteunende team (Bart, Ingeborg, en Tessa). Jeroen van Woudenberg sprak namens Het Vergeten Kind en Monique Maks van het Jeugdfonds Sport & Cultuur presenteerde zich speciaal voor deze avond in een videoboodschap.

Deze reis eist niet alleen ontzettend veel voorbereiding, maar kan ook niet worden gemaakt zonder hulp van sponsoren (zoals Pascal Frederiks van Passie4Sport, Peter Tiesema van Mentiz B.V., Laurens Frik van Frix Fysio & Performance, Michiel Lublink van byMIC, ZRZV en Stichting Survivalrun Thor!)

Tijdens deze avond, speciaal voor ondernemers, in de bovenzaal van Café de Hetebrij van Elles Hetebrij waren de aanwezigen onder de indruk van de race die de vier Zwolse dames te wachten staat.

Wethouder van de gemeente Zwolle, René de Heer stelt zich als ambassadeur beschikbaar voor de Blue Atlantics en riep de aanwezige Zwolse ondernemers en álle ondernemers in Zwolle op om dit mooie initiatief aan te grijpen als een stap verder.
“Een stap verder voor onze stad, een stap verder voor de ondernemers zelf én een stap verder voor deze vier dames. Want je kunt pas een oceaan oversteken als je de kust uit het oog durft te verliezen.

Deze dames zijn een geschenk uit de hemel voor de stad Zwolle. Zij durven iets waarvan iedereen hier deze avond denkt, ‘mij niet gezien’. Deze stoere vrouwen tonen ondernemerschap. Wij kunnen deze motivatie goed gebruiken voor onze mooie stad”, besloot René de Heer.
Het was een geslaagde avond, waar zeker een vervolg op zal komen!

6 december 2021